Wie zijn wij?

Het team van Daudi Concepts

Founder

Isabella Filusch

Mijn werk is mijn passie en klanten een gelukkig gevoel geven met een mooi concept / ontwerp dat is mijn streven.

Door gedrevenheid en perfectionisme ga ik samen met jou voor het perfecte resultaat; wat past bij joú.

Mijn gevoel is mijn kompas daarmee weet ik de juiste snaar en sfeer te raken, daarnaast zal de missie zijn om voor jou een passend concept te creëren waarbij alle aspecten samenkomen.

Naast mijn eigen specialisatie tot HBO lichtontwerper aan de Lighting Design Academy in Amersfoort, stimuleer en begeleid ik ‘jong talent’. Uit deze samenwerking put ik inspiratie en energie.

Out-of-the-box denken zonder enige beperking geeft versterking in elkaars creativiteit.

Concept Creator

Hylke de Jong

Mijn creativiteit is mijn passie en het bedenken en visualiseren van een concept zit van nature in mij.

Mensen zien mij als een nuchter en kalm persoon met een creatief brein.

Sinds de start ben ik als ‘young creative’ betrokken bij Daudi Concepts. Isabella en ik vormen dé gouden match en vullen elkaar op verschillende vlakken aan. Samen komen wij tot vernieuwende interieurconcepten waarmee wij jou als klant kunnen voorzien van een interieur op maat!

Ik ben afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academy waar ik mijn Bachelor of Arts in interior design heb behaald.

Concept Creator

Moisa Verkuijl

Het is mijn passie om creatief te zijn, zodat ik mijn ideeën kan uitdrukken binnen design.

Het is voor mij belangrijk dat een ruimte er zowel goed uitziet als goed aanvoelt. Op deze manier krijgt de ruimte meer betekenis en staat de gebruiker centraal. Met een uniek, persoonlijk en passend ontwerp maken we samen het leven een stukje mooier! Binnen Daudi Concepts staat beleving centraal bij elk concept of ontwerp. Ik vind het geweldig om hier als ‘jonge creatieveling’ een bijdrage aan te kunnen leveren.

Op dit moment volg ik de studie ‘Interieurvormgeving & Styling’ aan de Jan des Bouvrie Academie en mag ik mij binnen Daudi verder ontwikkelen als Concept Creator.

Concept Creator

Silke Hartholt

Het ontwerpen en bedenken van creatieve oplossingen is mijn passie. Ik wil hiermee de wereld een stukje mooier maken en mensen verrassen. 

Als ontwerper ben ik zeer gedreven en wil ik overal het beste uit halen. Als ik bezig ben met een ontwerp, ga ik net zo lang door tot er een harmonisch geheel ontstaat. Het oplossen van een ‘puzzel’ waarbij alle aspecten en onderdelen in elkaar passen. Ik ontwerp hierbij in grote gebaren, maar let op de kleinste details.  

Bij Daudi Concepts bundelen wij onze creativiteit en kennis om samen tot een perfecte en unieke beleving te komen. 

Ik ben afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academy waar ik mijn Bachelor of Arts in ‘interior design’ heb behaald.