Wie zijn wij?

Het team van Daudi Concepts

Founder

Isabella Filusch

Mijn werk is mijn passie en klanten een gelukkig gevoel geven met een mooi concept / ontwerp dat is mijn streven.

Door gedrevenheid en perfectionisme ga ik samen met jou voor het perfecte resultaat; wat past bij joú.

Mijn gevoel is mijn kompas daarmee weet ik de juiste snaar en sfeer te raken, daarnaast zal de missie zijn om voor jou een passend concept te creëren waarbij alle aspecten samenkomen.

Naast mijn eigen specialisatie tot HBO lichtontwerper aan de Lighting Design Academy in Amersfoort, stimuleer en begeleid ik ‘jong talent’. Uit deze samenwerking put ik inspiratie en energie.

Out-of-the-box denken zonder enige beperking geeft versterking in elkaars creativiteit.

Creative Director

Hylke de Jong

Mijn creativiteit is mijn passie en het bedenken en visualiseren van een concept zit van nature in mij.

Mensen zien mij als een nuchter en kalm persoon met een creatief brein.

Sinds de start ben ik als ‘young creative’ betrokken bij Daudi Concepts. Isabella en ik vormen dé gouden match en vullen elkaar op verschillende vlakken aan. Samen komen wij tot vernieuwende interieurconcepten waarmee wij jou als klant kunnen voorzien van een interieur op maat!

Ik ben afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academy waar ik mijn Bachelor of Arts in interior design heb behaald.

Concept Coördinator

Lisa Niesten

Mijn leergierigheid is mijn drive. Ik ben altijd op zoek naar informatie over de producten, materialen en de leveranciers waar wij mee werken, zodat ik goed kan informeren en begeleiden tijdens het proces naar een prachtig interieur. 

Daarnaast daag ik mijzelf en ons team graag uit om tot iets nieuws te komen. Because the magic begins at the end of your comfortzone!

Ook ben ik altijd op zoek naar inspiratie. Er is namelijk zoveel te ontdekken, zoveel te zien, zoveel te dromen…. En ik droom met u mee! Een droom die wij als Daudi team tot werkelijkheid laten uitkomen in een ontwerp op maat.