Wie zijn wij?

Het team van Daudi Concepts

Founder

Isabella Filusch

Mijn werk is mijn passie en klanten een gelukkig gevoel geven met een mooi concept / ontwerp dat is mijn streven.

Door gedrevenheid en perfectionisme ga ik samen met jou voor het perfecte resultaat; wat past bij joú.

Mijn gevoel is mijn kompas daarmee weet ik de juiste snaar en sfeer te raken, daarnaast zal de missie zijn om voor jou een passend concept te creëren waarbij alle aspecten samenkomen.

Naast mijn eigen specialisatie tot HBO lichtontwerper aan de Lighting Design Academy in Amersfoort, stimuleer en begeleid ik ‘jong talent’. Uit deze samenwerking put ik inspiratie en energie.

Out-of-the-box denken zonder enige beperking geeft versterking in elkaars creativiteit.

Creative Director

Hylke de Jong

Gedreven door mijn passie voor interieur, architectuur, grafisch ontwerp en fotografie, ben ik voortdurend geïnspireerd door de wereld om me heen. 

Mijn creativiteit is mijn kompas en het bedenken en visualiseren van concepten zit van nature in mij. 

Sinds de start ben ik als ‘young creative’ betrokken bij Daudi Concepts, waar ik samen met Isabella dé gouden match vorm. Onze kracht ligt in het harmonieus combineren van esthetiek, functionaliteit en innovatie om vernieuwende interieurconcepten te creëren die zowel inspireren als verrassen. 

Laten we samen de grenzen van creativiteit verleggen en betekenisvolle ruimtes tot leven brengen!

Marina Biesheuvel - Sales en project coördinator

Sales – Project coördinator

Marina Biesheuvel

Mijn hart ligt van jongs af aan in de interieur en design wereld en heb daarnaast ook een passie voor kunst. Dat ik in deze wereld mag werken is voor mij iedere dag een feestje!

Het is voor mij uitdagend om een concept tot werkelijkheid te brengen en mensen blij te kunnen maken met een interieur waar zij zich thuis voelen. Ontlasten en ontzorgen hoort hier ook bij en dat een project soepel verloopt.

Door mijn gedegen achtergrond in de mode en interieur wereld en jarenlange ervaring in de sales kan ik het creatieve goed met het zakelijke combineren en zal ik er alles aan doen om jouw woonwens te realiseren.

Ik ben nieuwsgierig naar hoe jij wilt leven of werken en hoe jouw droominterieur eruitziet, zodat wij dit als team voor jou kunnen realiseren.

Brand Identity Strategist

Romy Bor

Mijn passie is creatief bezig zijn met het maken en vormgeven van betekenisvolle content. Ik houd van de uitdagingen die elke nieuwe opdracht met zich meebrengt en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en te verrassen. 

 Van het schrijven van inspirerende sociale mediaverhalen tot het maken van oogverblindende visuals, ik doe het allemaal met een grote glimlach op mijn gezicht. 

 Na mijn opleiding Communicatie aan de Avans Hogeschool ben ik er helemaal klaar voor om Daudi Concepts naar een hoger niveau te tillen!

Stagiair Interior design

Anne-Joëlle Vergeer

Interieur en creatief bezig zijn is mijn passie, en ik draag graag bij aan het creëren van betekenisvolle ontwerpen. Mensen zien mij als een toegewijde ontwerper die uitdagingen met enthousiasme aangaat.

Mijn doel als ontwerper is om een compleet concept te ontwikkelen dat de gewenste beleving tot leven brengt. Ik focus op kansen en mogelijkheden om jouw droominterieur tot in de kleinste details te realiseren.

Sinds 2021 volg ik de opleiding aan de Jan des Bouvrie Academy, waar ik werk aan het behalen van mijn hbo Bachelor in Interior Design.