Mijn verhaal

Over Daudi

Tijdens mijn huwelijksreis, waar wij verbleven in een resort op Zanzibar, werden mijn man en ik in de watten gelegd door een jonge Afrikaan, genaamd Daudi. Zijn warme, liefdevolle, genereuze, betrouwbare, servicegerichte en creatieve karakter gaven ons dé onvergetelijke huwelijksbeleving. Bij het afscheid zei ik tegen mijn man: “Als mijn eigen bedrijf een feit is dan zou ‘Daudi’ de naam zijn. Sinds 1 april 2019 is die droom werkelijkheid geworden, waarbij al de karaktereigenschappen van Daudi samenkomen.

Beleving staat centraal

Een ruimte met betekenis

Daudi Concepts ontwikkelt en creëert interieurconcepten waarbij beleving centraal staat. Een ruimte met betekenis; alles wat je hoort, ziet, ruikt en voelt zorgen samen voor een beleving. Een beleving kan mensen inspireren, boeien, vasthouden en emotioneren.

Deze gedachtengang passen wij toe voor zowel particulieren als commerciële ruimtes in onze interieur-, en lichtconcepten. Kleuren, vormen en materialen in het interieur spelen daarbij een belangrijke rol. Daudi laat deze elementen samenwerken om unieke ervarings-, en belevingsconcepten te creëren.

Dit kan het thematisch inrichten van een woonruimte zijn, maar ook het optimaliseren van werk-, en presentatieruimtes in het bedrijfsleven of het ontwikkelen van unieke retail concepten.

Daudi geeft de ruimtelijke beleving betekenis!

Team synergie

Gouden match die elkaar naadloos aanvult

Ons team bestaat uit ‘young creatives’ en ervaren professionals.

De combinatie van creatief denkvermogen en conceptuele aanpak van de ‘young creatives’ en de deskundigheid op gebied van inrichting, verlichting en andere ruimtelijke vormgeving van de ervaren professionals, geeft het bedrijf de dynamiek om tot vernieuwende en unieke concepten te komen.

Daudi streeft er naar dit jonge talent een platform te bieden dat vrijheid en ruimte geeft voor ontwikkeling en zelfontplooiing.