Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze

Jouw interieur ontwerp is bij Daudi in goede handen. Van interieurstyling, –advies, -design tot en met een verlichtingsplan. Niet voor niets zijn toewijding, aandacht en passie onderdeel van het DNA van Daudi. Wij inventariseren jouw wensen en dromen en gebruiken sprekende kleuren en warme materialen.  Samen met jou realiseren we een uniek en tijdloos interieur ontwerp voor jouw huis of commerciële ruimte.

1. Kennismaking

Programma van wensen

Jouw huis, jouw wensen, jouw dromen is onze missie.

Een persoonlijk gesprek is de basis om dromen en wensen te grijpen en te begrijpen. Tijdens het persoonlijk gesprek vormen gevoel en vertrouwen dé uitgangswaarden voor een beoogde samenwerking.

Wij willen dicht bij jou als klant staan om jouw wensen, dromen, uitdagingen en pijnpunten te begrijpen, alleen dan kunnen wij een concept op maat ontwikkelen en creëren.

Ieder mens leeft en beleeft anders, beleving en concept moeten één worden, pas dan kunnen dromen werkelijkheid worden.

2. Van ontwerpproces tot definitief ontwerp

Ontwerp, conceptvorming & definitief ontwerp

Kennismaking en inventarisatie dienen als uitgangswaarden voor het concept. Het is de opstap om tot een op maat gemaakt interieurconcept / ontwerp te komen.

Wij brengen het concept in beeld door middel van een concept-, sfeer-, en materiaalboard, als toevoeging voor de beleving.

Daarna gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp. Alle ideeën worden uitgewerkt in een 2D indelingsplattegrond met invulling van kleuren, vormen en materialen. Dit word ondersteund door schetsen in 3D.

In het definitieve ontwerp worden aanpassingen die tijdens het voorlopig ontwerp besproken zijn definitief vastgelegd in een 2D visualisatie of een 3D visualisatie indien gewenst. Dit heet ook wel Artist Impressions. Het geeft jou de beleving hoe jouw eigen huis, kantoor of ruimte gaat worden.

In het definitief ontwerp komen al jouw dromen en wensen beeldend samen.

3. De verlichting

Verlichtingsplan

Licht laat iedere ruimte leven en maakt een ruimte compleet.

Het is onze uitdaging evenwicht te vinden tussen licht, interieur en architectuur en deze met elkaar te laten spelen. Jij staat centraal in deze omgeving en hierin moet jij optimaal kunnen functioneren, werken, leven en ontspannen.

Een lichtplan wordt opgesteld om een ruimte te zien, in een ruimte te zien, de ruimte te beleven en functies uit te oefenen. Moet een ruimte basis-, functioneel- of sfeerverlichting bevatten? Het is jouw beleving en die moet op alle fronten kloppen. Gezamenlijk zoeken wij naar de optimale situatie. Wij houden rekening met budget en esthetiek waardoor wij garant staan voor een doordacht onderscheidend plan.

Wij willen met onze creatieve blik vooral denken in mogelijkheden en laten ons niet weerhouden door ingewikkelde constructies, aansluitpunten en een armatuur keuze.

4. De uitvoering

Realisatie

De laatste stap: de realisatie en uitvoering van jouw project.

Voor jou als opdrachtgever het belangrijkste stuk binnen onze missie. Het plan van aanpak en de uiteindelijke resultaten komen tot tastbare uitwerking, de droom die werkelijkheid wordt.

De samenwerking met gerenommeerde partijen is in deze fase cruciaal. Hierin komt ons wederzijdse vertrouwen samen: de plannen die wij samen bedacht, besproken en uitgewerkt hebben komen tot realisatie.

Wij begeleiden het project van A tot Z en maken onze missie waar: jouw huis, jouw wensen, jouw dromen = onze missie.

Alles waar Daudi voor staat wensen we jou toe!!