Werkwijze

1. Kennismaking | Programma van wensen

Jouw huis, jouw wensen, jouw dromen = Onze missie.

Een persoonlijk gesprek is de basis om dromen en wensen te grijpen en te begrijpen. Tijdens het persoonlijk gesprek zullen gevoel en vertrouwen dé uitgangswaarden vormen voor een beoogde samenwerking.

Wij willen dicht bij jou als klant staan om jouw wensen, dromen, uitdagingen en pijnpunten te begrijpen, alleen dan kunnen wij een concept op maat ontwikkelen en creëren.

Ieder mens leeft en beleeft anders, beleving en concept moeten één worden, pas dan kunnen dromen werkelijkheid worden.

2. Conceptvorming

Kennismaking en inventarisatie dienen als uitgangswaarden voor het concept. Het dient als opstap om tot een op maat gemaakt interieurconcept / ontwerp te komen.

Wij brengen het concept in beeld door middel van een concept-, sfeer-, en materiaalboard, als toevoeging voor de beleving.

De verwachtingen, wensen en kenmerken van de ruimte en de gebruikers vormen de basis voor het concept / ontwerp.

3. Voorlopig ontwerp

Na de conceptvorming gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp.

Alle ideeën worden uitgewerkt in een 2D indelingsplattegrond met invulling van kleuren, vormen en materialen. Dit word ondersteund door schetsen in 3D.

Bij de totstandkoming van dit voorlopig ontwerp zijn functionaliteit, routing en comfort van de ruimtes belangrijke ingrediënten en moeten kloppen voor het streven naar optimale beleving.

Hebben wij in dit stadium al de juiste snaar bij jou weten te raken? In deze fase kunnen altijd nog aanpassingen en verbeteringen worden doorgevoerd.

4. Definitief ontwerp

Aanpassingen die tijdens het voorlopig ontwerp besproken zijn worden nu definitief vastgelegd in een 2D visualisatie.

Indien gewenst kan het ook in een 3D visualisatie weergegeven worden, ook wel Artist Impressions genoemd. Het geeft jou de beleving hoe jouw eigen huis, kantoor of ruimte gaat worden.

In deze fase kan een definitief kleur-, materiaalplan en meubeladvies gemaakt worden.

In het definitief ontwerp komen al jouw dromen en wensen beeldend samen.

5. Verlichtingsplan

Licht laat iedere ruimte leven en maakt een ruimte compleet.

Het is onze uitdaging evenwicht te vinden tussen licht, interieur, akoestiek en architectuur en deze met elkaar te laten spelen. Jij staat centraal in deze omgeving en hierin moet jij optimaal kunnen functioneren, werken, leven en ontspannen.

Moet een ruimte basis-, functioneel- of sfeerverlichting bevatten? Het is jouw beleving en die moet op alle fronten kloppen. Gezamenlijk zoeken wij naar de optimale situatie, rekening houdend met budget en esthetiek zal dit uitmonden in een doordacht onderscheidend plan.

Wij willen met onze creatieve blik vooral denken in mogelijkheden en zullen ons niet laten weerhouden door ingewikkelde constructies, aansluitpunten en een armatuur keuze.

Denk eraan om in een zo vroeg mogelijk stadium met een lichtplan te werken voordat alle bouwkundige werkzaamheden al zijn afgerond.

6. Het interieur

Onze samenwerking met diverse leveranciers van meubels, verlichting tot aan raam-, en wandstoffering kan leiden tot een optimale creatie binnen alle wensen.

Wij zullen jou gericht adviseren en tevens uitwerken wat bij jou past.

Wij ontzorgen jou en als totaal pakket is een bezoek aan massa boulevard en woonwinkels overbodig.

.

7. Realisatie

De laatste stap: de realisatie en uitvoering van jouw project.

Voor jou als opdrachtgever het belangrijkste stuk binnen onze missie. Het plan van aanpak en de uiteindelijke resultaten komen tot tastbare uitwerking, de droom die werkelijkheid wordt.

De samenwerking met gerenommeerde partijen is in deze fase cruciaal. Hierin komt ons wederzijdse vertrouwen samen: de plannen die we samen bedacht, besproken en uitgewerkt hebben komen tot realisatie.

Wij begeleiden het project van A tot Z en maken onze missie waar: Jouw huis, jouw wensen, jouw dromen = onze missie.

Alles waar Daudi voor staat wensen we jou toe!!