Interieurplan laten maken

Op zoek naar een expert op het gebied van interieurontwerp en styling? Dan bent u bij Daudi Concepts aan het juiste adres! U kunt bij ons een interieurplan op maat laten maken. Bij ons staat betrouwbaarheid, creativiteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel en staan we garant voor een uniek interieurplan. 

Interieurplan op maat

Isabella Filusch is eigenaar van Daudi Concepts en is een expert in het maken van de beste interieurplannen op maat. Ze heeft specifiek expertise op het gebied van interieur en lichtkunde, maar je kan bij haar terecht voor een compleet en volledig interieurontwerp. Je kunt ons gemaakte werk ook zeker vooraf bekijken. 

Naast onze kernwaarden betrouwbaarheid, creativiteit en servicegerichtheid, hechten wij veel waarde aan de oorsprong van onze naam Daudi Concepts. Daudi staat voor geliefd in het Afrikaans, een gevoel wat je terug ziet komen in al onze interieurs. Dus maak direct en vrijblijvend een afspraak en laat ons meedenken met jouw wensen!

Stappenplan interieurplan laten maken

Maar hoe ziet het maken van een interieurplan bij Daudi Concepts er precies uit? Dat lichten we graag toe in onze vier stappen. Ook kun je hier meer over lezen in onze werkwijze

1. Kennismaking
Bij Daudi Concepts begrijpen we natuurlijk dat het maken van een interieurplan alleen mogelijk is in samenwerking met jou. Een persoonlijk gesprek is hierbij de basis om elkaars wensen te kennen en te begrijpen. Dit gesprek vormt de basis voor een goed opgesteld interieurplan. 

2. Het ontwerp
Na de kennismaking en een persoonlijk gesprek kunnen wij aan de slag voor jouw op maat gemaakte interieurplan. Dit plan bestaat uit een concept-, sfeer- en materiaalboard die een beter grafisch beeld geven van het onderdeel wat wij uiteindelijk willen gaan vormgeven.

Na terugkoppeling van jou gaan wij aan de slag met een 2D indelingsplattegrond en schetsen in 3D. Met deze techniek zie je direct hoe het ontwerp er in het ‘echt’ uit zal komen te zien.

3. Het verlichtingsplan
Misschien wel het belangrijkste onderdeel van elk interieurplan die vaak over het hoofd gezien wordt: de verlichting. Het lichtplan speelt een cruciale rol in elke ruimte die opgenomen is in het interieurplan. In een lichtplan zoeken we altijd de perfecte balans tussen licht, interieur en architectuur.

4. Realisatie
De laatste en natuurlijk de belangrijkste stap voor elke klant: de realisatie van het interieurplan! Hier komt al het voorbereidende werk samen en worden dromen werkelijkheid.

Belangrijk om te weten is dat wij het project van A tot Z begeleiden en dat wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent.

Jouw interieurplan laten ontwerpen bij Daudi Concepts

Wacht dus niet langer en maak direct en vrijblijvend een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken! Wil je eerst wat meer informatie over onze organisatie en de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, via [email protected], door te bellen naar +31 (0)6 29 072 824 of door langs te komen op onze locatie in Huissen!

Neem nu contact op

Maak een afspraak en laat je inspireren