Interieurplan op Maat | Voor uw Droominterieur

Met een interieurplan op maat van Daudi Concepts realiseert u uw droominterieur. Het interieurplan weerspiegelt uw persoonlijke smaak, stijl, wensen en behoeften. Elk aspect in het interieurplan houdt rekening met uw stijlvoorkeuren, favoriete kleuren en materialen die bij u passen en zorgen voor een harmonieus en stijlvol interieur. Een interieurplan kan ook nieuwe inzichten geven over een interieurstijl maar het kan ook inzicht geven hoe een ruimte optimaal benut kan worden. Hieronder bespreken wij punten van een interieurplan op maat.

Het Inventariseren van Uw Wensen

Voor het opstellen van een interieurplan op maat inventariseren wij uw wensen, dromen en behoeften. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de stijlvoorkeuren, sprekende kleuren en warme materialen. Bij een interieurplan op maat voor een woning kijken wij ook naar uw gezinssamenstelling en leefgewoonten. Voor een bedrijf kijken wij naar het type bedrijf en gebruik van de ruimte(n). Volgens deze inventarisatie kunnen wij voor u een interieurplan op maat maken.

Het ontwerp

Na het inventariseren van uw wensen brengen wij het concept in beeld. Dit brengen wij eerst in beeld door middel van een moodboard. Hierna maken wij het eerste ontwerp in een 2D indelingsplattegrond. Hierbij komen alle ideeën samen qua stijlvoorkeuren, kleuren, materialen en vormen. In het definitieve ontwerp worden alle tussentijdse besproken punten vastgelegd in een 2D of 3D visualisatie ontwerp. Dit geeft een levendige weerspiegeling van uw droominterieur voor uw woning, bedrijf of andere ruimte(n).

Verlichtingsplan

Vaak wordt tijdens een interieurplan op maat de verlichting vergeten, terwijl dit een belangrijk onderdeel is van een interieurplan. Licht laat namelijk iedere ruimte meer tot zijn recht komen, laat een ruimte leven en maakt het compleet. Wij zorgen ervoor dat wij de perfecte balans vinden tussen licht, architectuur en interieur, waarbij u kunt ontspannen, werken, leven en functioneren.

Realisatie

Na het interieurplan op maat kan de realisatie van start gaan en uw droom werkelijkheid worden. Hierbij zorgen wij samen met gerenommeerde vakmensen en partijen ervoor dat uw interieurplan op maat, tastbaar wordt en tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor een subliem resultaat met een perfecte afwerking. Alle bedachte, besproken en uitgewerkte plannen zijn in deze fase realiteit geworden.

Planning en budget

Tijdens het opstellen van een interieurplan op maat houden wij rekening met uw persoonlijke budget en planning, waarbij wij garant staan voor een doordacht plan. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan en stellen wij een realistische kosten- en tijdsplanning op. Wij begeleiden het project van begin tot eind, zodat u zorgeloos kunt genieten van interieurplan op maat tot uw droominterieur.

Deel dit bericht