Binnenhuis stylist

Op zoek naar een binnenhuis stylist die luistert naar jouw ideeën en wensen? Dan is Daudi Concepts de perfecte binnenhuisstylist voor jou. Bij ons staat persoonlijke aandacht namelijk voorop. Jouw smaak en voorkeur wordt verwerkt in het interieurconcept die we samen gaan creëren. 

Binnenhuisstylist bij Daudi

Mijn naam is Isabella Filusch en ik ben de oprichter van Daudi Concepts. Ik houd ervan om mensen blij te maken, gelukkig bestaat mijn werk hier vooral uit. Dit is één van de redenen waarom mijn werk echt mijn passie is. Voor mij is dit heel belangrijk, hierdoor kan ik namelijk met veel toewijding en passie jou helpen. Wanneer jij je niet meer fijn en thuis voelt in je eigen huis, zou ik je adviseren om een binnenhuis stylist te raadplegen. De perfecte binnenhuis stylist inhuren doe je bij Daudi. 

Kwaliteit

Kenmerkend voor Daudi is de kwaliteit die wij leveren. Niet alleen de ontwerpen van jouw concepten zijn van hoge kwaliteit, maar ook de uitvoering ervan. Wij zorgen samen met jou voor het concept en vervolgens wordt dit concept gerealiseerd door echte vakmensen. Jij bent als klant super belangrijk voor ons en wij willen ook belangrijk zijn voor jou, vandaar dat wij het hele project ook tot een passend eind willen leiden.

Onze werkwijze bestaat uit vier fases:

  • Kennismaking
  • Ontwerpproces
  • Verlichtingsplan
  • Uitvoering


Al de vier fases verschillen uiteraard van elkaar. Eén ding dat terugkomt in al deze fases, is dat we altijd luisteren naar wat jij wilt. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden.  

Al onze projecten zijn van zeer goede kwaliteit. Wij werken samen met veel hoogwaardige labels, die er voor zorgen dat jouw interieur ook van hoge kwaliteit is. We werken samen met de beste labels verspreid over de wereld. Wij werken bijvoorbeeld samen met labels uit Portugal, Engeland, Italië en Frankrijk. Benieuwd naar alle labels waarmee wij samenwerken? Je vindt ze hier.

Ben jij op zoek naar een woonstylist met passie neem dan contact met ons op!

Neem nu contact op

Maak een afspraak en laat je inspireren