Interieuradvies aan huis

Je thuis voelen in je eigen huis is het belangrijkste wat er is. Wij weten dat het lastig kan zijn om van je huis ook daadwerkelijk een thuis te maken. Bij Daudi helpen wij jou graag hiermee en daarom geven wij interieuradvies aan huis in regio Arnhem en Nijmegen. Het is jouw huis, dus jouw wensen staan centraal. Wij willen zo dicht mogelijk bij jou als klant staan, zodat we elkaar begrijpen en we samen van jouw dromen werkelijkheid kunnen maken. Samen met jou realiseren we een uniek en tijdloos interieur voor jouw huis.

Kennismaking

Zoals gezegd staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel, daarom geven wij interieuradvies aan huis. Wij zijn namelijk een interieurstylist aan huis in de regio Arnhem en Nijmegen. Als eerst voeren we een persoonlijke gesprek, dit is de basis om jouw dromen te verwerkelijken. Wij komen bij jou langs voor een persoonlijk gesprek waar we aandachtig luisteren naar jouw wensen. Ieder mens heeft andere wensen en een andere belevenis, daarom is dit gesprek zo belangrijk. 

Na het eerst gesprek zullen jouw verlangens duidelijk zijn en kunnen wij ons concept hieraan aanpassen. Jouw wensen, gecombineerd met de kennis en ervaring van ons team, is een garantie voor succes.

Ontwerpproces

De basis is gelegd tijdens de kennismaking en we hebben samen helder gekregen wat jouw wensen zijn, nu kunnen we een concept maken. Dit gepersonaliseerde concept wordt vervolgens in beeld gebracht door middel van een concept- ,sfeer-, en materiaalboard. 

Nu het eerste ontwerp in beeld is gebracht heb jij weer de kans om jouw persoonlijke voorkeuren uit te spreken. Jouw voorkeuren nemen we vervolgens mee naar het maken van het definitieve ontwerp zodat we samen jouw wensen kunnen vervullen. In het definitieve ontwerp worden deze voorkeuren verwerkt en is er de mogelijkheid om jouw nieuwe ruimte in te zien met een 2D of 3D visualisatie. In deze visualisatie komen al jouw wensen naar voren en beleef jij hoe jouw nieuwe thuis eruitziet.

Realisatie

Nu ben je nog maar één stap verwijderd om van jouw dromen werkelijkheid te maken. Bij Daudi als binnenhuisarchitecten regio Arnhem en omgeving maken wij graag het werk af waaraan we zijn begonnen. Wij helpen jou vanaf het eerste tot en met het laatste moment. De band die we hebben gecreëerd tijdens het hele proces is voor ons zeer waardevol en daarom brengen wij het proces ook graag tot een goed en passend eind. 

De mensen die het gemaakte ontwerp moeten realiseren gaan zeer zorgvuldig en kundig te werk. De plannen die wij samen gemaakt hebben, komen precies zoals afgesproken, tot realisatie. Jouw huis voelt nu echt als thuis.

Neem nu contact op

Maak een afspraak en laat je inspireren