Woonstylist Daudi Concepts

Ben je op zoek naar een professionele woonstylist die samen met jou voor een prachtig interieur van jouw huis zorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Daudi staan jouw wensen centraal en kijken we naar wat jij wilt. Het is tenslotte jouw huis en jij bent degene die zich op zijn gemak moet voelen. Als woonstylist luisteren we aandachtig naar jouw wensen en dromen en creëren we samen een interieur dat hierbij aansluit. Samen met jou maken we van jouw dromen werkelijkheid.

Daudi als woonstyliste inhuren

Een woonstyliste inhuren is niet iets wat je zomaar doet. Dit snappen wij heel goed, daarom zullen we eerst iets over onszelf vertellen zodat je een beeld hebt van ons. De Afrikaanse betekenis van Daudi is ‘geliefd’. Wij hebben niet zomaar voor deze naam gekozen, dit is namelijk ook één van onze kernwaarden die wij toepassen op elk interieur.  Een ander aspect dat ook terugkomt in al de keren dat wij interieur hebben gestyled is beleving. Beleving staat centraal in al onze interieurconcepten en zorgt voor inspiratie en emotie in jouw huis. Iedereen ervaart beleving anders, daarom focussen we nadrukkelijk op jouw beleving.

Ons team

Ons team bestaat uit jong talent en ervaring. Onze jonge talenten, oftewel ‘young creatives’, zijn super creatief en komen met vernieuwende en exceptionele interieurconcepten. Onze ervaren professionals zijn zeer deskundig en weten alles van inrichting, verlichting en andere ruimtelijke vormgeving. De combinatie van onze ‘young creatives’ en onze ervaren professionals zorgt voor unieke en prachtige interieurconcepten.

Ons team zorgt vanaf het eerste tot het laatste moment voor jouw nieuwe huis. Zo beginnen we met een persoonlijk gesprek en voeren uiteindelijk ook de realisatie van het concept uit. Meer info over onze werkwijze vind je hier.

 

Neem nu contact op

Maak een afspraak en laat je inspireren