Interieurstyliste

Ontbreekt er iets aan jouw interieurstyling en ben je op zoek naar meer sfeer, warmte en liefde in jouw interieur? Dan is interieurstyliste Daudi Concepts iets voor jou! Het komt vaak voor dat je na een tijdje jouw woning niet meer aanvoelt als sfeervol en warm. Je wilt het interieur van je huis aanpassen, maar de vraag is hoe. Er zijn zoveel opties en het is lastig om te bepalen wat je eigenlijk wil. Als interieurstyliste willen wij jou hartstikke graag helpen met dit probleem. 

Ons werk als interieur styliste

Als interieur stylist geven wij interieuradvies bij jou thuis,  zorgen we voor het interieurdesign en werken we aan een verlichtingsplan. Verlichting zorgt er voor dat jouw ruimte tot leven komt, daarom is dit verlichtingsplan erg belangrijk. Wil je functionele verlichting of heb je toch liever verlichting dat zorgt voor meer sfeer? Samen gaan we kijken wat voor jou de optimale situatie is.

Niet alleen bij het verlichtingsplan kijken we samen naar wat de optimale situatie is, dit doen we bij elke stap die we nemen. Of het nou het interieurconcept is, een interieuradvies, het verlichtingsplan of de uitvoering, jouw wensen staan altijd centraal in de keuzes die we samen maken. Het is tenslotte jouw huis of jouw ruimte. Ons doel is om samen er voor te zorgen dat jij je weer fijn en prettig voelt in jouw huis of ruimte. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem gerust een kijkje in onze werkwijze.

Ons team

Een interieur plan laten maken bij Daudi betekent dat je geholpen wordt door echte professionals. Ons team bestaat uit zowel talent als uit ervaring. De combinatie van de frisse en creatieve kijk van onze talenten en de deskundigheid van onze ervaren professionals zorgt voor de allermooiste en meest unieke interieurconcepten. Al onze teamleden zijn academisch geschoold en passen hun kennis toe bij elk project.

Neem nu contact op

Maak een afspraak en laat je inspireren